Followers

05 May 2010

:. BeAuTiFuL BlOg AwArD!!..wOw!!. .:

X sangka la plak tetibe aku yg masih bari dialam blogger ni dpt award...
1stly...thanks a lot pd ko NOIE yg tlh memberikan aku award ni..
Aku rasa terharu la plak...hehehe...

Oleh itu...seperti mana syarat2 yg diberikan...aku akan mengawardkan pula pd member2 blog yang lain sebagai tanda penghargaan aku pd diorg...
Pada kengkawan yg dpat award ni ikutilah langkah2 seperti di bawah :-

1. Buat entry baru utk award nie...
2. Copy and paste badge award dlm blog korang...
3. Say thanks pd org yang telah memberikan award ni pd korang...
4. Berikan pula pd 15 org kawan2 korang...

 So...sebagai penghargaan pd kengkawan yg lain aku hadiah award
ni pada mereka2 seperti senarai dibawah :-

1. mummychubby
2. amirah hulwani
3. nashays
4. cikgu isza
5. lala_llc
6. fatinliyana
7. habibahnurshoppe
8. A D I A
9. mariella 
10. jaya jr
11. Abu Luqman
12. shila
13. azlina abas
14. mirayusniyati
15. Nizam tak bape nak hensem
 

2 comments:

cikgu isza said...

trima kasih.. amat menghargai mereka-mereka yang memilih saya utk menerima award ini. Saya ada tulis entrynya dulu.. tak letak kat sidebar.. dalam entri sahaja.. :)

http://chekguisza.blogspot.com/2010/02/beatiful-blogger-teacher.html

Nashays said...

yea 1st to comment..award no 3..utang dulu ye entri tu..huhuhu